حمایت شرکت راهسازی و ساختمانی 115 از مجامع علمی
با توجه به اهمیت کاهش خطر پذیری بلایا در بحرانهای طبیعی در زندگی آحاد جامعه و پیشبرد اهداف مورد نظر در خصوص علمی کردن آن، نیاز بهکار علمی در ابعاد مختلف در سطوح ملی و بین المللی وجود دارد.
با اشاره به اینکه کاهش خطرپذیری بلایا و تاب آوری بخشی از توسعه پایدار در حوزههای محیط زیست، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است، عنوان کرد: تاب آوری به معنی توانایی یک سیستم یا جامعه در معرض خطر برای مقاومت، جذب، پوشـش و بـازتـوانی در برابر اثرات یک مخاطره در زمان مناسب و به طور کارآمد شامل محافظـت و مرمت سـاختارها و عملکردهـای اساسـی و حیـاتی است.
در راستای دستیابی به توسعه پایدار شهری؛ فرآیندهای مقاوم سازی شهرها در مقابل مخاطرات طبیعی، کاهش آسیب پذیری ساختارهای حیاتی و مدیریت، کاهش خطر پذیری بلایا به صورت سیستماتیک در دستور کار وزارت راه وشهرسازی قرار گرفته است.
به همین منظور، نخستین کنفرانس ملی تاب آوری شریانهای حیاتی و زیرساختهای عمرانی با هدف گرد هم آوردن جامعه دانشگاهی، محققان و پژوهشگران بهمنظور تبادل و به اشتراکگذاری تجارب و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام جنبههای تخصصی تاب آوری شریانهای حیاتی وزیرساختهای عمرانی برگزار شد.
این کنفرانس ضمن تقدیر و تشکر از شرکت ها و سازمانهای پیشرو در جهان به خصوص شرکت راهسازی و ساختمانی 115،که همواره با حضور در رویدادهای اجتماعی و علمی، ضمن حمایت از پژوهش و تحقیق در جامعه دانشگاهی که باعث نوآوری و ایجاد فناوری ها در نهایت پیشرفت جامعه می شود ، و معرفی خود به عنوان سازمانی حامی و ایجاد فرصتی را برای ارائه و بحث در مورد جدیدترین نوآوریها، روندها، نگرانیها و چالشهای عملی مواجه شده و راهحل اتخاذشده درزمینه فوقالذکر، فراهم کرد.
توسعه پایدارشهری، بهسازی ومقاوم سازی، تاب آوری شریانهای حیاتی، تاب آوری سازهها وسیستم ها، مصالح و فناوریهای نوین، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، اقتصاد و تاب آوری و حمل و نقل از اصلیترین محورهای اولین کنفرانس تاب آوری شریانهای حیاتی وزیرساختهای عمرانی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان است...
متخصصان، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی، مقالات خود را که حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی و پژوهشی در محورهای اصلی کنفرانس یا زمینههای مرتبط است بهصورت فردی یا مشارکت گروهی به دبیرخانه کنفرانس ارسال کردند و علاوه بر این، علاقهمندان به این حوزه نیز بدون ارائه مقاله بهعنوان شرکتکننده آزاد از این رویداد علمی استفاده کردند.
با توجه هماهنگیهای بهعملآمده با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC تمامی مقالات پذیرش شده بهصورت رایگان در ISC نمایه شدند و به شرکت کنندگان گواهینامه isc و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اعطاء گردید.